august 14, 2008

avem o problema

- avem o problema! zise stefan. candid si nevinovat.
- ce problema?
- din greseala... s-a sters tot... in pc-ul tau s-a sters tot.
- da, intr-adevar, o problema... mare!
in secunde... putine, foarte putine, am vazut tot. tot ce aveam in pc-ul de la birou. scriptele care insotisera munca mea din 4 ani jumatate. cursuri. carti. proiecte din facultate. fotografii.... descarcate doar in acel pc.
in secunde... putine, foarte putine, am vazut tot. nimic nu mai putea fi recuperat. am zambit. am alungat incruntarea. am zambit iara.

5 comentarii:

Anonim spunea...

tu glumesti. da?

danushka spunea...

nope

andrei spunea...

iiiioooiii... naspa... poi yo crek eram distrus... imi pare rau draga domnita :)... dar daca zambesti e bine... uffff... da esti sigura ca zambesti? sa ai o zi faina :)... da?

andrei spunea...

da esti sigura ca nu se pot recupera datele? pentru ca stiu ca sunt unele programe pentru asta... aaaa.... si bursucu_timid... e bursucu de pe 360? daca da il salut :)... daca nu, tot il salut :D

danushka spunea...

'neata! sau ziua buna... pe-aici nu-i prea buna. ma incearca un nod in stomac cand ma uit in pc. nu mai e nimic. nu se mai putea face nimic. o clipa de neatentie costa enorm... ce-i mai rau e ca uneori nu te costa pe tine, ci pe altul.
de programelele acelea stiam da' in cazul asta nu puteau fi de nici un ajutor... mi-aduc aminte ca ti-am scris odata un mesaj cu acelasi sfat. ma amuza gandul... pe vremea aia nu stiam care ti-i jobul si ca ale tale cunostinte cuprind multe notiuni din lumea pc-ului... :) ce amar ii zambetul asta... nici nu stiu cu ce sa incep aici... joia trecuta m-am imbatat... cu un playlist pus de nenea bursucu pus pe 360. aici il gasiti http://blog.360.yahoo.com/blog-WD3m7sQzbrRRcJxan3.f991ATnXv
asadar... acest nenea bursucu e bursucu de pe 360, caruia ii multumin de vizita si pe care il salut su eu cu drag

multam de ganduri, andrei. sa ai o zi frumoasa.