august 11, 2008

flecareala

in seara lui 30 decembrie din 2007 eram pe munte. nu ninsese. inca. avusesem parte doar de zapada ce cazuse cu cateva zile inainte. in sat fusese chinuita de atv-urile pe care se cocoata toti dastaptii si iubitorii de munte. lamurire. dastaptaciunea si pasiunea pentru munte se masoara in numarul turelor parcurse cu ajutorul unor fiare zgomotoase. am descoperit o poteca. ingusta si formata din bucati mari de gheata. norocul nostru. dastaptii au ramas in vale. am ajuns cand soarele apunea. liniste. am privit rosul aprins si rece din zariste, apoi albul intunecat aducator de fulgi. multe ganduri or napadit sufletul. rostesc doar unul. mi-am zis atunci... ce-ar daca as fi cel mai bland si rabdator om de pe planeta? hmm... cand imi propun ceva, de o mie de ori mai multe ocazii se vor ivi din clipa ceea. o mie intr-o zi. ca sa capat ce mi-am dorit.

6 comentarii:

andrei spunea...

Hi hi hi... Sper să nu-ţi pun răbdarea la încercare >:D< suntem pe tren... spre acasă :)

danushka spunea...

buna seara, draga andrei! pe tren... ce fain... place mult sa calatoresc cu trenul. mult. sa ajungeti cu bine >:D<
apoi cu rabdarea... nu renunt, sa stii, in a fi cel mai bland si rabdator om... :)

andrei spunea...

bine... de fapt noi suntem în tren... am vrut să precizez... hi hi hi... >:D<

danushka spunea...

hi hi hi... foarte bine ca sunteti in tren. pe tren n-aveti loc. is cu fluturasii mei... ne place sa palavragim in mansarda :)))
muahahaaaaaaa... bine te-am regasit. mi se facuse un pic dor de nobilul cavaler >:D<

andrei spunea...

Hi hi hi... şi eu mă bucur că te-am regăsit... da de fapt te-am urmărit şi din vamă... numai că mi-e foarte greu să comentez de pe mobil... sper că eşti bine... de domniţa mina mai ştii ceva? Sper să am timp să pun şi câteva poze din vamă... Atât de bine a fost acolo!!!

danushka spunea...

domnita mina!!!!!!!!!!!!!!!! domnita mina, un' esti? hi hi hi... cred ca micutul nostru panda ros' se pregateste de vacanta ;)
apoi, zi si tu asa... o sa pun si cateva poze din vama :P ma bucura ca v-au bucurat zilele acestea si ca a fost frumos :)
sa aveti amandoi, si blanosul mare si cel mic, o zi frumoasa >:D<