august 18, 2008

tine-te bine! da' nu de rafturi!

lunga ziua asta. si inca nu s-a terminat. nodul din stomac tot acolo e. pc-ul meu tot gol e... golul din stomac creste precum fat-frumos... da' ziua de 18 august o fo' una speciala, dom'le. da, da, da! azi am avut un musafir special. face sa uitam de totate supararile si sa consemnam vizita acestui musafir. sa il numim... domnul costel. sau nenea costel. mai bine asa. apoi... acest nene o venit dis-de-dimineata, adecatelea pe la un 11.30, sa monteze geamurile la usile de la birouri. pe nenea costel il stiu de vreo 3-4 ani... sugubat om! odata o pus ramasag ca ne aduce sa gustam din faimoasa mancarica de fasole gatita de doamna sa. noi am pierdut, iar nenea costel o venit cu ditamai oala, cu polonicul si, sigur, a venit si cu ceapa. muahahahhahaaaaaaaaaaaa... :)))
azi nu s-a mai prezentat cu nici o cratita. o venit singur. a montat geamurile, m-a intrebat de sanatate, s-a interesat cu o grija nemaipomenita de distinsa mea persoana dorind sa stie cum o mai duc [a se citi: "da' nu-i asa ca ai tu un print?"]. apoi m-a uimit cu a sa curiozitate. o vrut sa se convinga ca ma suna boss si nu altcineva. din visare s-a trezit cu vreo 20 de minute mai tarziu. cand s-a prabusit cu rafturile pe care trebuia sa le incatuseze intr-unul din peretii biroului meu. io am crezut ca a cedat scaunul. mai devreme ma cocotasem si io pe el cand am gasit 2 spatii grozave pentru glob si avion si mi s-a parut tare subred. se pare ca nu. nu scaunul i-o fost dusman. neatentia insa, da. prabusirea a fost zgomotoasa. nu a patit nimic.

2 comentarii:

andrei spunea...

:))))... ohoooooo... ce mancare strasnica i;ati tras voi acolo :)... mai ca mi se facu pofta :D... si am mai invatat ceva azi :)))... ui ce face curiozitatea din om :))... dar sa nu radem... ca o fo buna fasolea :P

danushka spunea...

tare buna! asa, sa stii si dumneata, nobile cavaler! si nu radem! nu radem deloc :P