decembrie 10, 2008

o inceput campania de strans hainute si jucarii pentru copiii afgani

Mai jos aflati textul ce cuprinde informatii de folos acelora ce pot si doresc sa aduca un zambet unui copil. De asemenea, in titlul postarii aflati si link-ul ce va duce direct pe pagina de unde am preluat textul.

Incepe campania de strans jucarii si hainute!! :-)

Dragi prieteni,

va anunt ca incepand de luni, 8 decembrie si pana vineri, 12 decembrie, voi strange jucarii si hainute de iarna pentru copiii din Kandahar, Afganistan. Undeva dupa 15 decembrie ma voi duce cu un transport umanitar la fata locului, la micutii care nu au nici caldura, nici jucarii de vreun fel.
Tocmai de aceea, daca nu va cer prea mult si vreti sa ii ajutati, o puteti face daruind jucarii care nu va mai trebuie sau haine pentru copii pe care le puteti lua de la prieteni, rude, vecini samd. Ganditi-va ca ei s-au nascut in plin razboi, fara nicio vina. Le-au murit parintii, ucisi de talibani, de minele anti-personal sau de explozii ale unor sinucigasi.
De aceea, incepand din 8 decembrie, intre orele 10.00-20.00, va stau la dispozitie si va astept la Trustul de Presa Ringier, Str. Dimitrie Pompeiu nr.6, sect. 2 (zona Metrou Pipera). Pentru detalii si lamuriri va stau la dispozitie si va pot lasa un nr de tel just in case. Poate pentru noi nu inseamna mult o jucarie de plush chinezeasca, insa ganditi-va ce inseamna ea pentru o fetita care nu stie ce e Barbie, iar baieteii vad soldati de-adevaratelea, in loc sa se joace cu ei ca jucarii....

In numele lor va multumesc si daca vreti sa ii vedeti, accesati link-ul de mai jos: www.afghanistan.carbonmade.com

Cele bune!
Florin

4 comentarii:

Dungha spunea...

Eu as avea ceva hainute de dat, cum pot sa le aduc??? Lucrez aproape de Trustul Ringier si as putea sa le aduc.

danushka spunea...

ti-am lasat un mesaj pe mess. de nu l-ai primit, ori de nu folosesti mess-ul, anunta-ma.
ma bucura gestul acesta frumos. si cred ca vor fi si niste pitici ce se vor bucura de hainutele celea.

Dungha spunea...

trimite pe mail onciulicu@yahoo.com, multumesc!

danushka spunea...

trimit. multumesc si eu :)