august 27, 2008

lasa-ma sa ard

4 comentarii:

andrei spunea...

yo te las... da sa nu te mistui de tot :P... buna ziua domnita danushka :) toate bune si frumoase?

danushka spunea...

hei, nobile cavaler... ma bucura popasul tau ;) sa stii ca mi-s tare bucuroasa. si ui' si de ce... tocmai am primit un program cu ajutorul caruia, se pare, voi recupera datele pierdute acum cateva zile... m-am bucurat mult si de vizita dragilor mei prieteni. ei mi-au adus programelul. vorbim aproape zilnic la telefon, vorbim si pe mess... vorbim... da' atunci cand stau langa ei si ii imbratisez si cand le vad chipurile senine si dragi... is tare bucuroasa :) si stii de ce is atata de vesela azi? uite, are legatura si cu piesa asta... ei, prietenii acestia dragi, niciodata nu mi-au ingradit in vreun fel... urmeaza un cuvant mare... libertatea... hi hi hi... is multe de zis...

auzi :PPPP abia astept sa plec in vacanta si sa bantui drumurile moldovei doar cu un rucsac si cu zanaticul dupa mine ;)

dvs? toate bune si frumoase?

andrei spunea...

poi domnita de aia sunt prietenii :)... ma refer la partea mare din cuvant... libertatea... si ma bucur ca o sa;ti recuperezi datele :)...

toate bune si frumoase si la mine... asa spre gri :)))... o parte din zi neagra...si una alba :)... noroc ca vor fi workshopul domnului Constantinescu si cursu din octombrie :D... de'abia astept si yo... stii? dupa ce vii din concediu... si vezi cat de repede au trecut cele 8 zile... si te gandesti ca de;acku inca un an de rutina :)))... obsesia mea... rutina :))... m;o prins cu armele jos... ca ma relaxasem in concediu.. hi hi hi... concediu... concediu... concediu... sic!!! :D... da imi ascut yo armele... s;atunci o vedea ea :D... hihi hi... o zi buna domnita :)

danushka spunea...

hmm... eu presar in timpul anului mici momente de... evadare :P cum sunt workshipul si cursul de fotografie din sibiu de care spui tu... nu-i suficient si hmm... aseara spuneam cuiva ca niciodata momentele de evadare si vacanta, vacanta, da... vacanta :P nu vor compensa niciodata prea multul timp petrecut la birou... nu fug de munca, asta niciodata, da'... hmm... mai bine nu mai zic nika.

orisicum, ma bucura mult ca vei evada nitel prin workshopul dlui Constantinescu si ca vei merge si la cursul cela... fain curs, am cercetat nitel pe net... si eu caut ceva asemanator, da' in bucuresti. dc ai vreo sugestie, o astept cu drag ;) inarmeaza-te si fii pregatit! daca ai nevoie de ajutoare la lupta, sa strigi ;) seara frumoasa si linistita si salutari deliei :) si un imbratisator amandurora va trimit... :)